Hoe werkt de telefoondienst ?

U kunt uw telefoon doorschakelen naar een vast nummer dat u van mij krijgt. Dat kan op tijden wanneer u zelf uw telefoon niet wilt of kunt opnemen of continu.Tussen 9 en 17 uur neem ik de telefoon aan met uw bedrijfsnaam.Vervolgens handel ik op de manier zo u wilt, dat kan agendabeheer zijn, maar ook het maken van notities, bijvoorbeeld terugbel verzoeken en/of vragen die men stelt. Ik kan per mail na elk aangenomen telefoongesprek of aan het einde van de dag aangeven wie er gebeld heeft en waarom.
Tussen 17 uur en 9 uur, weekeinden en tijdens feestdagen wanneer u de doorschakeling laat staan komt er een voicemail met bericht waarin uw bedrijfsnaam wordt genoemd en wanneer we weer bereikbaar zijn.
Afhankelijk van het aantal telefoontjes dat u ongeveer per maand ontvangt en of u gebruik wilt maken van agenda beheer kan ik u een prijsvoorstel doen. Uiteraard met een proefmaand, waarin we kunnen vaststellen hoeveel telefoontjes er binnen komen. En natuurlijk om te kijken of het u bevalt. Terugkoppeling via de mail is kosteloos.
Per maand ontvangt u een factuur vooraf.
Een abonnement kan al vanaf 25 euro ex BTW voor 10 telefoontjes.
Agendabeheer ( ik maak afspraken in uw agenda, bekend met oa Google, intramed, podonet, crossuite) kan voor een vast bedrag van € 50,00.

Vraag naar meerdere opties of mogelijkheden via telefoon of email.

Tarieven Freelance receptie, telefoon en administratieve werkzaamheden € 22,50 per uur ( prijzen zijn ex BTW en ex reiskosten )

e-mailadres: anetregelt@gmail.com
telefoonnummer: 0528-725610

Volg mij op facebook en Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *