Welkom op onze website!

Anetregelthet is een bedrijf welke bemiddelt tussen vraag en aanbod van werkzoekenden en opdrachtgevers op verschillende vakgebieden. De vraag is vaak : ‘Wat regel je dan allemaal’? Mijn antwoord is : ‘Wat wil je geregeld hebben’? Bent u het zat om zelf overal achter aan te bellen? Bel mij en we bespreken wat u nodig heeft. Vervolgens gaat u verder met wat voor u belangrijk is en laat u mij de rest regelen! Voorbeelden kunt u verder op de website vinden.

 

Tevens verricht ik Freelance receptiewerkzaamheden, zoals onder andere het aannemen van de telefoon, agendabeheer en Acquisitie.

 

Daarom Anetregelthet!

Wanneer u informatie zou willen kunt u mij altijd mailen; anetregelthet@gmail.com of bellen 06-12125334.

Volg mij op facebook en Twitter

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *