Welkom op onze website!

Anetregelthet voor Telefoondiensten en meer! Wij zijn van mening dat elk bedrijf, groot of klein wel eens hulp kan gebruiken, of dit nu voor langere periode is of tijdelijk, dat is geen probleem!Wij regelen verschillende zaken, met name de telefoondienst en freelance administratie/receptiewerkzaamheden, agendabeheer voor u.Wilt u optimaal bereikbaar zijn maar u heeft niet de tijd om continu de telefoon aan te nemen?
Anetregelthet is een professionele telefoondienst die dit voor u kan oplossen.

Maar we zijn er niet alleen voor bedrijven, ook voor particulieren kunnen wij veel regelen op het gebied van persoonlijke zorg, zo bemiddelen wij tussen vraag en aanbod van werkzoekenden en opdrachtgevers op verschillende vakgebieden. De vraag is vaak : ‘Wat regel je dan allemaal’? Mijn antwoord is : ‘Wat wilt u geregeld hebben’? Bent u het zat om zelf overal achter aan te bellen? Bel mij en we bespreken wat u nodig heeft. Vervolgens gaat u verder met wat voor u belangrijk is en laat u mij de rest regelen! Voorbeelden kunt u verder op de website vinden.

 

 

Daarom Anetregelthet!

Wanneer u informatie zou willen kunt u mij altijd mailen; anetregelthet@gmail.com of bellen 0528-725610.

Volg mij op facebook en Twitter

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *