Heerlijk vertoeven

Sinds 1 oktober draai ik fulltime ! In het Centrum voor Welzijn & Gezondheid aan Het Haagje in Hoogeveen heb ik een prachtige balie waar ik achter werk en tevens gastvrouw en receptioniste ben. Mijn Telefoondienst en bemiddelingsbureau kan hierin prima combineren. Een mooie combinatie, gezellige ‘collega’s’ , leuk werk en klanten en cliĆ«nten te woord staan en af een toe een babbeltje maken. Helemaal mijn ding!
Onlangs nog een open deuren dag georganiseerd in en voor het Centrum voor Welzijn.Enorm leuk om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Mee gedaan met Yin Yoga hier in het Centrum, ook heerlijk, ga het nu elke donderdag doen.
In het verschiet een gezellig etentje met ‘collega’s’. Kortom; 1 en al gezelligheid hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *