DRUK?????

Net voor jezelf begonnen en je komt nu al om in alle extra werkzaamheden?
Je wilt je graag bezig houden met wat je echt leuk vindt aan je werk!

De Ondernemers en ZZP coach, regelt het

Voor licht administratieve werkzaamheden, oa, bekend met facturatie, acquisitie, telefonie en receptie werkzaamheden. Maar ook voor dat leuke cadeau, de boodschappen, of een beter time management, samen komen we er uit…..

Anetregelthet,
Duizendpoot en PA
Anet Guichelaar

Lekker bezig

Op dit moment heerlijk bezig . Ik doe veel werk samen met Drentse Diepte waaronder  de telefoondienst, heerlijk om te doen! Mijn collega Sandra, is erg druk met haar andere bezigheden voor Drentse Diepte , namelijk Acquisitie, dat loopt lekker!

Lunches verzorgen voor bewust Hoogeveen de Wolden staat op het programma en bemiddelen in particuliere huishoudelijke hulp doe ik veel en met plezier!

Welkom op onze website!

Anetregelthet is een bedrijf welke bemiddelt tussen vraag en aanbod van werkzoekenden en opdrachtgevers op verschillende vakgebieden. De vraag is vaak : ‘Wat regel je dan allemaal’? Mijn antwoord is : ‘Wat wil je geregeld hebben’? Bent u het zat om zelf overal achter aan te bellen? Bel mij en we bespreken wat u nodig heeft. Vervolgens gaat u verder met wat voor u belangrijk is en laat u mij de rest regelen! Voorbeelden kunt u verder op de website vinden.

 

Tevens verricht ik Freelance receptiewerkzaamheden, zoals onder andere het aannemen van de telefoon, agendabeheer en Acquisitie.

 

Daarom Anetregelthet!

Wanneer u informatie zou willen kunt u mij altijd mailen; anetregelthet@gmail.com of bellen 06-12125334.

Volg mij op facebook en Twitter